Почистване на домове

Алек клийн се занимава с професионално почистване на домове. Ние предлагаме следните услуги:

1. Машинно почистване на твърди подови настилки( мрамор,гранит,теракот и др.)– машинна обработка с четки или падове- дискове с различна абразивност. Нанася се подходящ разтвор на препарат, който след реакция с настилката се събира с водоизмукваща машина.

2. Диамантено шлайфане на мрамор, гранит, варовик, мозайка и др.– машинна обработка, при която с помоща на абразивни диамантени дискове се отнема от повърхността на настилката с цел премахване на поели във вътрешността замърсявания.

3. Полиране на мрамор, гранит, варовик, мозайка и др– повърхността на вече изшлайфания камък се обработва с дискове с намаляваща абразивност. По- високо полираната настилка е значително по- устойчива на замърсявания.

4. Запечатка( импрегнация)на мрамор, гранит, варовик, мозайка и др.– полагане върху вече обработената повърхност емулсия, която създава защитно покритие. Запечатката( импрегнацията) защитава от проникване на замърсявания в дълбочина, и след полиране на запечатката настилката придобива така нареченият, огледален ефект.

5. Почистване на дървени повърности( паркет,дърво,дюшеме,ламинат):
– Отсраняване на замърсявания от дърво и полиране;
– Циклене на паркет(дюшеме)- елеминират се неравностите,химическата интервенция и физическите дефекти по дървената подова настилка. Качеството на циклене влияе върху крайния резултат на подовото покритие.

6. Почистване на меки подови настилки– използват се еднодискови машини, настилката се разтърква с вода и препарат, след което полученият разтвор се събира с водоизмукваща машина. Извършва се повторно третиране с вода без препарат- екстракция( едновременно впръскване и събиране на вода), с цел отсраняване на остатъчен разтвор.

7. Почистване на дивани, мебели, матраци, столове– използва се метода на екстракцията.

8. Почистване на прозорци, щори дограма– услугата се извършва с професионални почистващи препарати, с помоща на които се отстраняват мазни отпечатъци от пръсти, насекоми и др. Върху стъклото се образува предпазен филм, което гарантира блясък и бавно замърсяване:

– двустранно измиване на стъкла и дограма до 3м;

– двустранно измиване на стъкла и дограма над 3м височина( алпииски способ, вишка, скеле, стълба).

9. Почистване на бани и санитарни помещения:

– отсраняване на всички трайни замърсявания в санитарни помещения;

– отсраняване на варовикови отлагания,петна от ръжда в санитарни помещения;

– възвръщане на първоначалния блясък;

– пълна дезинфекция на помещенията;

– почистване от котлен камък и варовик на умивалници,тоалетни чинии и др.;

– почистване на душ кабини,вани,басейн от натрупания варовик,подсушаване и полиране.

10. Почистване на кухненски уреди:

– почистване на повърхности и уреди;

– отсраняване на мазнини, масла и др. замърсвания.

11. Снегопочистване– извършваме както машинно чрез снегорин така и ръчно снегопочистване:

-почистване на частни домове, паркинги, магазини и др.

12. Почистване на соларни панели– важен момент за ефективната производителност на соларните панели и фотоволтаиците е те да бъдат почиствани редовно. Тъй като са подложени на неблагоприятни околни фактори като прах, киселинен дъжд и др. се намалява полезното действие от абсорбирането на слънчевата енергия.

13. Почистване на басейни– почистването на басейна се извършва ръчно или с машина. За почистването на басейн се използват специални почистващи препарати, които са пригодени за почистване на котлен камък, щадящи повърхността на стените и неостават следи.

14. Почистване и поддръжка на входове– ние ви предлагаме абонаментно и еднократно почистване на общите части на Вашата сграда. За почистването и поддръжката на входове се прави индивидуална оферта съобразена с изискванията на клиента.

15. Почистване с Ренбоу

16. Абонаментно почистване– предлагаме абонаментно почистване, като Ви спестяваме време и грижи и Ви осигуряваме спокойствие и комфорт.

Гарантираме точност и дискретност при почистване на домовете и офисите.

Използваме професионални препарати и машини за почистване на домове и офиси.

Полагаме максимални грижи за чистотата и блясъка, като осигуряваме комфорт и спокойствие във Вашия дом.