Начало

Добре дошли в нашия уеб сайт

Благодарим за предоставената възможност да Ви запознаем с предлаганите от нас услуги.

Нашата фирма е специализирана в предлагането на сравнително широка гама услуги в сферата на професионалното почистване, професионално озеленяване и изграждане на напоителни и поливни системи .

cleaning

Задоволяваме най-високите изисквания по отношение на чистотата на Вашия дом, офис, заведение за обществено хранене, производствен цех, обществена или административна сграда и с качествено проектитане, изграждане, поддържане и озеленяване на всеки двор и градина.

Работим предимно с професионална техника на фирмите: HAKO, KARCHER, NILFISK ADVANCE, TASKI, LAVOR и др.

Препаратите с които работим, отговарят на най-високите Европейски изисквания и са сертифицирани по ISO 9001, както и по Н.А.С.С.Р.

Нашата фирма проектира и качествено инсталира поливни системи с оригинални продукти на Rain Bird. Специалистите ни са преминали обучение свързани с проектиране, инсталиране и сервизно обслужване на професионални поливни системи. След оглед ще изготвим професионален проект изпълнение и последващо правилно функциониране на Вашата поливна система.

Работим за максималния комфорт и минимален риск за здравето на клиента по време на почистване и след това.

Освен с качествено и разнообразно машинно оборудване, разполагаме с опитен и квалифициран човешки ресурс.

Стремим се към повишаване качеството на услугите и подобряване нивото на обслужване с цел да създадем, максиален комфорт и един по здравословен начин на живот във вашия дом.

Прилагаме гъвкави индивидуални решения, съобразени с желанията и нуждите дори и на наи претенциозните клиенти, както и да поддържаме високо ниво на предоставяните от нас услуги.